Ο Σύλλογος στην Ελλάδα

• Συμμετοχή σε όλους τους Πανελλήνιους Αγώνες από το 2010 και μετά, σε διάφορες κατηγορίες, καθώς και στους περισσότερους Διασυλλογικούς Αγώνες και open πρωταθλήματα, με συνολική συγκομιδή άνω των 700 μεταλλίων διάκρισης στις τρείς πρώτες θέσεις, που τον φέρνει στις πρώτες θέσεις Πανελλαδικά στη συγκεκριμένη περίοδο.
Συμμετοχή σε επιδείξεις όπου προσκαλείται, και σε παρουσιάσεις των ικανοτήτων των αθλητών μας σε εκδηλώσεις της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είμαστε ο μόνος σύλλογος που παρουσιάζει το Χορό του κινέζικου Δράκου, Πανελλαδικά!

• Ο Σύλλογος μας είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου, που είναι η μόνη αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος και ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί οι πρωταθλητές μας στους Πανελλήνιους Αγώνες της Ομοσπονδίας και Διεθνείς Αγώνες που συμμετέχει η Ομοσπονδία μας, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μοριοδοτούνται σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για εισαγωγή στα πανεπιστήμια.

• Επιπρόσθετα, μετά τη σχετική αποκλειστική εξουσιοδότηση από τη Shongshan Shaolin Traditional Wushu Academy, όπως θα πούμε στη συνέχεια και με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, τον Αύγουστο του 2014, ιδρύθηκε η Hellenic Shongshan Shaolin Union. Η Ένωση αυτή εκπροσωπεί στην Ελλάδα την κινεζική Ακαδημία και στους συλλόγους που ανήκουν στην Ένωση, διδάσκονται και δίνονται διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία για τα ακόλουθα στυλ:

o Shaolin Kung Fu
o Sanda (sanshou)
o Modern Wushu
o Mei Hua Quan
o Wing Chun
o Yang Taichi
o Chen Taichi
o Qi Gong
o Qin Na

Σας καλούμε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας να συμμετέχετε στα προγράμματα άθλησης και άσκησης, που είναι για όλες τις ηλικίες!

Πληροφορίες…              Επιστροφή…